Swift

Partneroldalam, a Sherlock Holmes Club



Kedves Olvasóim!

Hatalmas öröm és megtiszteltetés ért az elmúlt napokban, mikor a Sherlock Holmes Club elnöke, SherlockExtra megkeresett, volna-e kedvem együttműködni velük. Természetesen egy pillanatig sem haboztam, hisz amellett, hogy tizenéves korom óta Sherlock Holmes nagy rajongója vagyok, s szeretném, hogy minél több ember, s főként a gyerekek és fiatalok rátaláljanak ezekre a zseniális történetekre, a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub munkásságát pedig régóta nyomon követem és emelem kalapom előttük!

Aki olvassa a blogom, tudja, hogy nagy rajongója vagyok Sherlock Holmesnak, Doyle-nak és minden olyan minőségi tartalomnak, ami az eredetit tiszteletben tartva viszi tovább a nagy nyomozó örökségét. A blogomon olvashattok szinte minden gyermek- és ifjúsági irodalomba tartozó Sherlock-kötetről, amiket jó szívvel tudok ajánlani. Ilyen a Pagony kiadónál futó Sherlock Bones-könyvsorozat, a Kolibrinél futó Nyomozni hív Sherlocco és a Manó Könyvek gondozásában megjelenő Sherlock, Lupin és én

A Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub még 2010-ben alakult, Tahi Tóth László ötlete nyomán, s az első elnöki posztot is a híres színművész látta el, aki Jeremy Brett magyar hangja volt. A klub munkásságát régóta nyomon követem, szívvel-lélekkel írt, minőségi posztjaik, a belefektetett energiájuk és a hírekkel való naprakészségük páratlanná teszi őket. Doyle és Holmes-rajongóknak igazi aranybánya az oldaluk, ahol a könyves hírek mellett olvashattok a legfrissebb filmes, zenei hírekről, a szereplőket valaha megformáló színészekről, fontos eseményekről; egy szó mint száz - hírekről, szerte a nagyvilágból, s legkönnyebben itt informálódhattok a klub által szervezett eseményekről is, melyeket Budapesten, a Deák Ferenc Könyvtárban (FSZEK) szoktak megtartani.

Örömmel jelentem be, hogy az oldalam és a Sherlock Holmes Club partnerségre lépett! Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget, az együttműködést és a bizalmat! Rendkívül boldog vagyok, hogy írásaim elnyerték e rangos klub tetszését. Igyekszem a jövőben is minél színvonalasabb Holmes-tartalmakkal jelentkezni!

Amennyiben te is Sherlock Holmes-rajongó vagy és szeretnél az általam megosztott gyermek- és ifjúsági irodalmi tartalmak mellett további könyves, filmes és zenei hírekről olvasni, melyek mind-mind a nagy nyomozóhoz; írójához, Doyle-hoz, valamint az egyre táguló Sherlock-univerzumhoz kapcsolódik, látogassátok meg a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub oldalát! 


Oldalukat elérhetitek a főmenümből és az oldalsávomból is, a Sherlock árnyalakra kattintva!


Facebook 

Ha tetszett, olvasd el ezeket is...

0 comments

Flickr Images