Swift

Pásztohy Panka: Ki ​lakik a tojásban? - Értékelés



Pásztohy Panka Ki ​lakik a tojásban? című cuki lapozója az idei húsvéti könyvek táborát erősíti. Ez persze nem azt jelenti, hogy a kötet csupán ünnepnapon vehető elő, sőt! 

A minimális szöveget - egy kérdés, s a rá adott helyes válasz - tartalmazó tündéri lapozó 8 oldalpáron keresztül nyolc különféle alakú és kinézetű tojást és a benne megbújó állatok illusztrációját tartalmazza, s ezzel együtt különbséget tesz tojás és tojás között. 

Mennyi és mennyiféle állat kelhet ki tojásból? Van itt teknős, kígyó, hangyászsün, kacsacsőrű emlős és még rejtett meglepetés is... A lapozó egy ütős kis csattanóval zárul, ami mosolyt csal az ember arcára, s amit természetesen nem fogok lelőni, maradjon rejtély számotokra mindaddig, míg fel nem csapjátok a kötetet! ;)


A Ki lakik a tojásban? tökéletes választás lehet az állatok iránt érdeklődő piciknek, mindazoknak, akiket érdekel, melyik állat milyen tojást rak, mik kelnek ki a tojásból, de bájos illusztrációinak köszönhetően önmagában is alkalmas arra, hogy néhány állattal már a legkisebbek is megismerkedhessenek. Pillanatok alatt "kiolvasható", de többször nyüstölhető, strapabíró kötet kis biológusoknak és állatbarátoknak! 

Értékelés: 4,5/5 tojás

Ha tetszett, olvasd el ezeket is...

0 comments

Flickr Images