Swift

Sherlock Holmes - A ​Study in Scarlet / King Lear - MangaClassics megjelenések 2025!!!



Fergetegesen jó hírrel érkeztem ma a Sherlock Holmes és a manga szerelmeseinek! Nem túlzás állítani, a milliók által szeretett MangaClassics 2025-ben ismét kitesz magáért az új megjelenések terén!

Shakespeare Lear király drámája mellett érkezik ugyanis az első teljesen színes!!! manga, a Manga Classics: Sherlock Holmes, mely ráadásul sorozat lesz! Az első cím természetesen a legelső Holmes-történet, A Study In Scarlet feldolgozása lesz, mely magyarul A ​bíborvörös dolgozószoba címet kapta. Doyle eredeti írását felhasználva az adaptáció Crystal S. Chan nevéhez fűződik, aki - én magam is garantálni tudom - minőségi munkákat készít. Az illusztrációkat Julien Choy készíti! Megjelenése 2025-ben várható, pontos hónapról még nem tudni.

Folytatódik Shakespeare műveinek kiadása is. A legfrissebb cím, a King Lear eredeti szöveggel 2025 első felében várható, a modern változat pedig 2025 őszén. Az illusztrációkat Julien Choy készíti.


Az előre megosztott, kis felbontású képeket is megosztom veletek - sajnos ezek minősége még nem a legjobb. Én magam mindkét címet izgatottan várom. A Sherlock Holmes első kötetének borítójával nem teljesen vagyok kibékülve, mert Holmes picit nőies vonásokat kapott, de a teljes oldalas illusztrációkon és a belső képeken már sokkal férfiasabb, így valószínűleg nem lesz ebben semmi hiba! :3 

Ha tetszett, olvasd el ezeket is...

0 comments

Flickr Images