Swift

94. Ünnepi Könyvhét - 2023 /Nyereményjáték a posztban!/


Ezen a héten kerül megrendezésre Budapesten a 94. Ünnepi Könyvhét, melyen részt vesznek kedvenc kiadóink is. A kiadók standjai idén is a Vörösmarty téren és a Duna-korzón állnak majd, s a számos új, izgalmas megjelenés mellett rengeteg programmal és dedikálási lehetőséggel készülnek nekünk.
Az idei Könyvhét számomra igazán mozgalmas lesz, s majd kiugrom a bőrömből, annyira várom már, hogy fenn legyek és sétáljak a könyvek között, dedikáltassak, beszélgessek a kedvenc íróimmal.

Ha szeretnétek velem találkozni, akkor erre pénteken és szombaton lesz lehetőségetek, mindkét nap fenn leszek, s elsősorban természetesen a gyerek- és ifjúsági standok körül fogok könyvillattól megrészegülten tántorogni. ^^ Humormorzsát félretéve, ha szeretnél megismerni, vagy találkozni, beszélni pár szót, írj rám bátran privi üzenetben itt.

Az idei Könyvhétre a munkahelyem és Esztergom városa is csatlakozott, s én magam csütörtökön Gyerekkönyves napot tartok majd, melyre gőzerővel készülök is. A részletes délutáni program itt.

Kedves követőimnek pedig egy nyereményjátékkal is érkeztem, melynek részleteiről most le is rántom a leplet!
Alább találtok négy általam készített kérdőívet és játékot, melyek kitöltésével részt vehettek a sorsoláson! 
Minden kérdőív helyes kitöltése esetén bekerülsz egy kis kalapba, ahol a kérdőívhez tartozó könyvjelzőt és matricát sorsolok, amit postai úton tudok eljuttatni számotokra! Több nyertes is lesz!!! Töltsd ki azt, amelyik tetszik, majd küldd el nekem a megfejtést privát üzenetben a Face-oldalamra, itt. Természetesen többet is kitölthetsz, nem csak egyet... ;)

A nagy kalapba való bekerüléshez azonban, ahol nem csak könyvjelzőt és matricát sorsolok, hanem valami igazán szuper dolgot, minimum 3 kitöltött kérdőív megfejtésének beküldésével lehet bekerülni! Hogy mi lesz ez a meglepetés, arról még a hét folyamán posztolok majd, addig is, legyen zsákbamacska! ;)

A nyereményjáték a Könyvhét végéig zajlik, tehát játszani 2023.06.11-én, éjfélig tudtok!
Sorsolás és eredményhirdetés másnap, azaz hétfőn várható!

A játék feltétele még a Facebook oldalam követése, melyet itt tudtok megtenni! 

Nyereményt csak magyarországi címre tudok postázni!

Szép hetet mindenkinek, találkozzunk a Könyvhéten!

Kérlek, a kérdőíveket ne lopd el és oszd meg más oldalon, ha szeretnéd elkérni, hogy továbboszd, kérd el, forrásmegjelöléssel vihető!

Ha tetszett, olvasd el ezeket is...

0 comments

Flickr Images