Swift

Könyvborító Kedd - Noel Streatfeild: Circus ​Shoes


És íme, elérkeztem a Noel Streatfeildhez kapcsolódó Cipők c. sorozat "utolsó" részének borítómustrájával. Ez itt az utolsó felvonás, minek során most egy cirkuszi előadás részesei lehettek, ha velem tartatok! ;)


Noel Streatfeild: Circus ​Shoes 
(Shoes 3.)

Gus the clown is Peter and Santa's only living relative, and escape to the circus seems a better idea to them than an orphanage. But Gus will keep the children only if they make themselves useful - and they have to fight hard to really belong to the circus. 



A Circus Shoes egy gyönyörű, halványpiros-cseresznye színű árnyalatot kapott, mely mellett a rózsaszín, fehér és fekete színek jelennek meg, gyönyörűen harmonizálva egymással. Ezzel a kötet a második olyan rész a sorozatban, ami a megszokott három színnel ellentétben négy szín kombinációját használja. :)

A középpontban ismét a főszereplő lány áll, aki éppen egy cirkuszi előadás közepén varázsolja el a nézőközönségét, míg a háttérben a trapézon egyensúlyozó társait láthatjuk.
A lány ismét a jól megszokott árnyalakban tűnik fel, és nincs ez másképp a társai esetében sem. A fókuszban lévő fehér alak tökéletesen harmonizál az apró, fekete árnyakkal, míg testét körberagyogják a cirkusz fényei.

A színpad szélein ismét látható a már megszokott módon oldalra kikötött függöny, mely jelen formájában ismét - mintegy ablakként szolgál és az olvasó szemét a cirkuszi életképre tereli.

A háttérben a trapézokon és az alattuk kivetített hálón, valamint a fényeken kívül a sátor rózsaszín-fekete színben játszó csíkos ponyváját is láthatjuk.

A borító tervezője megragadott minden fontos elemet, ami egy cirkuszi előadáson látható, és elég csupán ránéznünk erre az élettel teli borítóra ahhoz, hogy máris a cirkuszba kívánkozzunk mi magunk is, ahol csodálatos művészekkel találkozhatunk. *-*

A négy rész közül a Cirkuszi cipők borítója az, melynek felirata a leginkább összhangban áll a borító alapszínével.

Ha tetszett, olvasd el ezeket is...

0 comments

Flickr Images