Swift

Borítóleleplezés - Beth O'Leary: Az ​ágybérlő

Sziasztok!

A General Press kiadó jóvoltából szeretném nektek bemutatni az egyik következő kötetük borítóját, aminek picinyke mását már láthattátok a kiadó könyvjelzőin, illetve a Molyon - most azonban megmutatom nektek a végleges képet. ;) 
Beth O'Leary Az ​ágybérlő c. kötete a Könyvhétre érkezik magyarul, illetve már az előtte lévő héten kézben foghatják azok, akik sürgető késztetést éreznek a beszerzésére. ;)

A kötetről röviden annyit, hogy adott egy férfi és egy nő, akik egy lakáson osztoznak, azonban még soha nem találkoztak, ugyanis Leon nappal, míg Tiffany éjjel birtokolja az ágy egyik felét - és a laskást... Aztán egyszer csak találkoznak... ;)


Hát nem csodaszép? *-*

Fülszöveg
Az új Jojo Moyes... Megvan benne a Mielőtt megismertelek összes hozzávalója. Cosmopolitan

Tiffy és Leon egy lakásban laknak.
Tiffy és Leon ugyanabban az ágyban alszanak.
Tiffy és Leon még sosem találkoztak...

Tiffynek egy olcsó albérletet kell találnia. Méghozzá azonnal. Leon éjszakánként dolgozik, és meglehetősen pénzszűkében van. A barátaik azt gondolják, hogy elment a józan eszük, de ők úgy érzik, megtalálták a tökéletes megoldást: amíg Tiffy dolgozik, a férfié az egyágyas lakás, a fennmaradó időben viszont a nőé.
A helyzetüket tovább bonyolítja egy megszállott expasi, egy követelőző ügyfél, nem beszélve egy igazságtalanul bebörtönzött fivérről, így hamar rá kell jönniük, hogy ha jól akarják érezni magukat az otthonukban, akkor minden szabályt fel kell rúgniuk…

Megjelenés: június 5. 

Ha tetszett, olvasd el ezeket is...

0 comments

Flickr Images