Swift

Stephane Lapuss: A ​kis kedvencek titkos élete - Értékelés



Pár hete fut a mozikban A kis kedvencek titkos élete c. rajzfilm 2. része, melynek kapcsán a Pesti Könyv megjelentette Stephane Lapuss The Secret Life of Pets-képregényei egyikét. 

A kis kedvencek titkos élete címet viselő kötetben számtalan, mindössze egy-egy oldalas, különálló történetet olvashatunk kedvenc hőseinkről, akik önmagukat soha meg nem hazudtoló módon igyekeznek mosolyt csalni az arcunkra. :) 

A kötet zseniális - ehhez kétség sem fér, és minden olvasó megtalálhatja a maga kedvencét a képregénykockák között. 
Láthatjuk példának okáért Hógolyó - a kegyetlen főnök - balul elsülő terveit a csatornahálózatban; Gigi és Max romantikus próbálkozásait; Ózon és kivert macskái szerencsétlenkedéseit, és nyomorult életmódjukat; a galambokat bevetés közben - a cél az emberek fejére pottyantás technikájának tökélyre fejlesztése XD; Tiberius, a sólyom szerencsétlen vadászatát és még rengeteg-rengeteg, őrültebbnél őrültebb kalandot, melyek olvasása során ember legyen a talpán, aki nem neveti kockásra a hasát a kötet humorától. ^^

A képregény minőségi, igényes kiadás, tele szebbnél szebb illusztrációkkal, amik élettel teliek, humorosak, ahol kell, kellően sötét, ahol kell, kellően morbid, és ahol kell, kellően cuki. :3 

Stephane Lapuss neve egyet jelent a minőséggel, hiszen külföldön több kötete is napvilágot látott. A neve ismerősen csenghet számotokra pl. a Minyonok-képregények kapcsán is, melynek 3. részéről az alábbi posztomban írtam. A kis kedvencek titkos élete-képregények közül külföldön több rész is napvilágot látott, és remélhetőleg ez a kötet itthon is megtalálja a célközönségét egy esetleges következő kötet kiadása érdekében. :) 

A kis kedvencek titkos élete-rajongóknak, képregény-rajongóknak és a humor kedvelőinek a kötet feltétlen ajánlott!! :) 

Értékelés: 5/5 pet

Ha tetszett, olvasd el ezeket is...

0 comments

Flickr Images